Σελίδες

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Χριστουγεννιάτικες αγορές

Καλησπέρα φίλες μου! Άλλη μια δύσκολη εβδομάδα φτάνει στο τέλος σιγά σιγά και η νέα χρονιά βρίσκεται μόλις μερικές μέρες μακριά.  Παρασυρόμενη από το πνεύμα των ημερών αγοράζω τι άλλο καλλυντικά.
Θα ξεκινήσω με τις αγορές που έκανα την μέρα μετά την επίσκεψή μου στην έκθεση Beauty Macedonia στη Θεσσαλονίκη. Επηρεασμένη από το βίντεο της funtabulousTK και συγκεκριμένα αυτό που μας δείχνει τα προϊόντα που αγόρασε απο το Fashion Outlet στη Θεσσαλονίκη (δείτε το εδώ ΣΤΟΚ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ-FASHION OUTLET) αποφάσισα να το εκμεταλλευτώ μιας και οι τιμές είναι πάρα πάρα πολύ χαμηλές στα καλλυντικά. 
Η πρώτη εντύπωση όταν αντίκρισα το χώρο πώλησης των καλλυντικών δεν ήταν η καλύτερη και όσο περνούσε η ώρα χειροτέρευε. Ήταν τοποθετημένα ανά εταιρία σε ένα κατακόρυφο σταντ με ράφια αλλά τόσο ανακατεμένα και όλα ανοιγμένα και σχεδόν κατεστραμμένα αφού tester δεν υπάρχει πουθενά. Βλέπετε κάποιες ''κυρίες'' δοκιμάζουν και τελικά αγοράζουν το κλειστό. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!! Εξαντλώντας την υπομονή μου έψαξα τα περισσότερα και επέλεξα τα παρακάτω:

1. MAC: Select Tint SPF 15 (NW 45)


Πρόκειται για μια ενυδατική με χρώμα και αντηλιακό δείκτη προστασίας κατάλληλη για δέρματα χωρίς ατέλειες αφού η κάλυψη που δίνει είναι ελάχιστη. Μου άρεσε πολύ γιατί είναι ελαφριά δεν την αισθάνεσαι και ειδικά για το καλοκαίρι είναι ότι πρέπει. Αρχικά φοβήθηκα ότι απόχρωση NW 45 είναι αρκετά σκούρο για τη δική μου επιδερμίδα αλλά τελικά εξομαλύνεται κατά την εφαρμογή δεδομένου ότι μαυρίζω και αρκετά.

2. M.A.C. Prep + Prime Eye

Είναι primer ματιών με καλή εφαρμογή και ματ τελείωμα. Η απόχρωση που βρήκα ήταν πολύ σκούρη αλλα τη δοκίμασα σε smoky μακιγιαζ. Η πρώτη εντύπωση δεν ήταν και η καλύτερη. Η σκιά είχε διάρκεια παρόμοια με τη διάρκεια που έχει το μακιγιαζ χωρίς το primer. Επίσης, η σκιά μαζευτικε στην πτυχή του ματιού και αυτό με απογοήτευσε πολύ, Ευτυχώς, που το αγόρα σε πάρα πάρα πολύ χαμηλή τιμή και δεν κλαίω τα χρήματα που έδωσα.

3. Cheekhue


Αυτό το προιόν πραγματικά με ενθουσίασε και σίγουρα θα το ξαναγοράσω. Οι αποχρώσεις που επέλεξα και που ήταν πιο κοντά στην απόχρωση της επιδερμίδας μου είναι οι Balthusphere (μπεζ καφε απόχρωση) και Braque N'Roll (καφέ απόχρωση). Αρχικά να σας πω ότι έκανα λάθος και νόμιζα ότι αγόρασα τα γνωστά Paints και το έβαλα στα μάτια και έπαθα σοκ!!!! Ήταν φανταστικό και ότι σκιά έβαλα πάνω απο αυτό έμενε στη θέση της μέχρι να ξεβαφτώ. Μετά ανακάλυψα ότι το προιόν είναι για τα μάγουλα και το δοκίμασα και εκεί σε συνδυασμό με ρουζ σε σκόνη. Άψογο το αποτέλεσμα και με τρομερή διάρκεια. 

4. Lipmix

 Είναι ένα κρεμώδες προιόν με έντονο χρώμα που χρησιμοποιείται για την ανάμιξη και την  προσαρμογή του τόνου του κραγιόν, δημιουργώντας οποιοδήποτε χρώμα. Στην αρχή η υφή του με φόβησε διότι θεώρησα ότι θα στεγνώνει τα χείλη μου. Η αλήθεια είναι ότι τα ενυδατώνει και τα λειαίνει. Οι αποχρώσεις που διάλεξα ήταν οι Ochre (κιτρινωπή απόχρωση)  και Brown (καφέ απόχρωση που κοκκινίζει). Όσες φορές το χρησιμοποιήσα με ενθουσίασε η μεγάλη σταθερότητα που έδινε στο κάθε κραγιόν και η δυνατότητα να προσαρμόζω την απόχρωση ανάλογα με το μακιγιάζ μου.

5. BROW LASH MAC BRUSH 206

 Το μοναδικό πινέλο που βρήκα και το πήρα για να έχω ένα πινέλο της MAC. Είναι πολύ βολικό για να σταθεροποιεί το υπάρχον σχήμα φρύδια δίνοντας ενιαία φορά στις τριχούλες. 

6. Bobbie Brown Shimmer lip gloss 

 Είναι ένα Shimmer lip gloss σε απόχρωση slopes 18 (μπορντώ απόχρωση) και μεγάλη διάρκεια. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι κολλάει πάρα πάρα πολύ. Παρόλα αυτά το φοράω όταν έχω να πάω κάπου για λίγο μιας και η χρωματική του απόδοση είναι πολύ καλή.

7. Polvered Di Luce Extralight Powder Eyeshadow # 01 - PUPA


Είναι μια ιριδίζουσα σκιά σε σκόνη σε λευκή απόχρωση που δίνει φως και τονίζει το βλέμα. Την προτιμώ σε βραδινά μακιγιζ στην εσωτερική γωνία του ματιού. Την φόρεσα με το primer απο την too faced και η απόδωσή της ήταν πάραπολύ καλή τόσο χρωματικά όσο και σε διάρκεια 

4 σχόλια:

  1. το prem + prime της Mac ίσως ειναι το χειροτερο προϊον τους που εχω δοκιμασει. μονο primer δεν ειναι και δεν κραταει την σκια....
    συμφωνω με οσα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσο ειχε το foundation της mac? τσεκαρε αν θες και στο blog ενα review για ενα αναλογο προιον απο την make up for ever.
    http://posybeauty.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ όμορφεσ οι αγορέσ σου, εύχομαι να τις χαρείς!! σε έχω κάνει tag και θα χαρώ να δω τις απαντήσεισ σου..
    http://beautyandfashiondowntown.blogspot.gr/2013/01/beauty-tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή