Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Ντεμακιγιαζ ματιών και προσώπου (Part 2)


Αναζητώντας οικονομικά αλλά αξιόλογα προϊόντα ακολούθησα τη μόδα με τα νεράκια και λαδάκια ντεμακιγιάζ. Δεν σας κρύβω ότι δοκίμασα πολλά αλλά λίγα ήταν αυτά που είχαν το αποτέλεσμα που αναζητούσα.

 Θα ξεκινήσω με αυτά που δεν μου άρεσαν καθόλου διότι είτε δεν ταίριαζαν με τον δικό μου τύπο δέρματος, είτε έτσουζαν υπερβολικά τα μάτια, είτε δεν έκαναν τίποτα ως προς το κομμάτι της αφαίρεσης του μακιγιάζ. Η πρόθεση μου φυσικά δεν είναι να γράψω κάτι άσχημο για κάποια προϊόντα. Διευκρινίζω ότι σε εμένα δεν ταίριαξαν και είναι καθαρά προσωπική άποψη.


Τα νεράκια της Garnier (δοκίμασα όλους τους τύπους) δεν έκαναν καθόλου καλή δουλειά σε εμένα και συγκεκριμένα το νέο διφασικό νεράκι τσούζει τρομακτικά πάρα πολύ στα μάτια. Αν έχετε ευαίσθητα μάτια μην το πλησιάσετε καν. Τα απλά νεράκια για ελαφρύ μακιγιάζ μπορεί και να δουλέψουν με πολλά περάσματα. Φυσικά μετά απαιτείται καθαρισμός με καθαριστικό προσώπου και νερό. 

Αρκετά καλό προϊόν και κοντά στα δικά μου θέλω ήταν το διφασικό υγρό 2 σε 1 της ίδια εταιρείας. Δεν τσούζει τα μάτια και είναι εξίσου αποτελεσματικό και στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Εξίσου καλό βρήκα και το διφασικό της Septona για μάτια και χείλη με Argan Oil. Δεν τσούζει τα μάτια και χρειάζεται λίγο να μείνει το εμποτισμένο βαμβάκι πάνω στα μάτια για να αφαιρέσει αποτελεσματικά τη μάσκαρα.


  Το αισθησιακό λάδι της L'Oreal όπως και το νεράκι ντεμακιγιάζ κάνουν δουλειά κάτω του μετρίου. Έπρεπε να συνδυαστούν με άλλα προϊόντα ντεμακιγιάζ αφού δεν αφαιρούσαν σχεδόν τίποτα από τα μάτια και το πρόσωπο.Η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα ήταν το διφασικό προϊόν της εταιρείας για έντονο και αδιάβροχο μακιγιάζ. Έγινε το αγαπημένο μου αφού με μία κίνηση αφαιρεί ακόμη και αδιάβροχη μάσκαρα και υγρά ματ κραγιόν χωρίς καθόλου τρίψιμο. Δεν τσούζει τα μάτια και είναι εξαιρετικά απαλό. Το χρησιμοποίησα και σε όλο το πρόσωπο και δεν άφησε σχεδόν καθόλου λιπαρότητα (δεδομένου ότι απευθύνεται στην περιοχή των ματιών). 

,
 Το καλύτερο νερό καθαρισμού για μένα είναι το bioderma sensibio αν και ακριβό κατά τη γνώμη. Αφαιρεί το μακιγιάζ από όλο το πρόσωπο και τα μάτια (όχι αδιάβροχη μάσκαρα φυσικά) αρκετά εύκολα.
Το ίδιο αγαπώ και το νεράκι της Nivea που κάνει κατά τη γνώμη μου την ίδια δουλειά με το bioderma sensibio και είναι πιο οικονομικό και το βρίσκεις και στο μάρκετ. Απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ από όλο το πρόσωπο ενώ δεν τσούζει τα μάτι και δεν ξεραίνει το δέρμα.
Αντιλαμβάνομαι ότι το άρθρο είναι τεράστιο αλλά ήθελα να σας τα πω όλα γύρω από το ντεμακιγιάζ. Μαντηλάκια αποφεύγω να χρησιμοποιώ διότι θεωρώ ότι δεν κάνουν δουλειά και όσες φορές τα χρησιμοποιώ βγάζω σπυράκια και για αυτό δεν αναφέρω τίποτα.

Να είστε όλοι καλά μέσα και έξω!!!

Φιλιά
Αρετή