Σελίδες

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ



Καλημέρα!!!! Με διάθεση για ανανέωση παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν βοηθάει καθόλου, σήμερα θα σας γράψω για τις μάσκες προσώπου που συγκέντρωσα κατά καιρούς από το διαδίκτυο, από τη μαμά, τη γιαγιά τη γειτόνισσα κλπ…. Θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα και δεν θα τρέχετε τελευταία στιγμή να αγοράσετε μάσκες αφού όλα τα υλικά τα έχετε στην κουζίνα σας.

Μάσκα προσώπου με κρασί που τρέφει και τονώνει την επιδερμίδα! Μισό φλιτζάνι κρασιού και 1 κουταλιά μέλι είναι αρκετά για να δείτε το πρόσωπο σας να λάμπει!

Γρήγορο λίφτινγκ προσώπου που τονώνει και σφίγγει την επιδερμίδα γίνεται γρήγορα με αγνά υλικά, όπως χυμό ½ λεμονιού, ένα ασπράδι αυγού και μία κουταλιά μέλι. Ανακατεύοντας τα υλικά, εφαρμόζετε στην επιδερμίδα σας και αφήνετε το μείγμα για 15 λεπτά, ενώ αφαιρείτε με χλιαρό νερό.

Γρήγορο πήλινγκ προσώπου! Μια χούφτα ζάχαρη και λίγες σταγόνες νερό ή μέλι έχετε ένα στιγμιαίο μείγμα που μπορεί ν’ αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα στην επιδερμίδα του προσώπου, να ενυδατώσει και να θρέψει!

Μάσκα με πορτοκάλι! Πολτοποιείτε ένα πορτοκάλι και στη συνέχεια το χρησιμοποιείται σαν μάσκα για 10-15 λεπτά και την ξεβγάζετε. Είναι ιδανική για ένα δέρμα λαμπερό, απαλό, γυαλιστερό και καθυστερεί την εμφάνιση των ρυτίδων.

Γάλα για κουρασμένα μάτια! 2 στρογγυλά βαμβάκια τα βουτάτε μέσα σε λίγο κρύο γάλα και τα τοποθετείτε στα κλειστά μάτια σας για 10 λεπτά τέλος ξεβγάζετε το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό.

Γιαούρτι για ενυδάτωση! Κάνε το δέρμα σου βελούδινο στο λεπτό: Ανάμειξε 2 φλιτζάνια γιαουρτιού (σπουδαίος ενυδατικός παράγοντας, που επιπλέον περιέχει λακτικό οξύ με απαλυντικές και κατευναστικές ιδιότητες) με 1 φλιτζάνι νιφάδες βρόμης (για ήπια απολέπιση). Άπλωσε το μείγμα με απαλές κυκλικές κινήσεις.

Μάσκα προσώπου για λάμψη! 1/2 τριμμένο μήλο, 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Ωμές φέτες πατάτας, ξεκουράζουν τα πρησμένα μάτια.

Για ντεμακιγιάζ, βάζουμε γάλα ή γιαούρτι σε βαμβάκι και τρίβουμε απαλά. Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.

Μέλι στα σκασμένα χείλη.

Για να είστε όμορφες όλη την ημέρα να ΧΑΜΟΓΕΛΆΤΕ!!!!! Τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλοι είναι πάρα πολλά και ο τρόπος είναι ένας: ότι δεν σας ικανοποιεί αφήστε το στην άκρη και ότι λύνεται φορέστε το όμορφο χαμόγελό σας και λύστε το!!!!!!

Καλή συνέχεια σε όλους!

8 σχόλια:

  1. Τελειες οι ιδεες σου! ειναι ωραιο να κανουμε πραγματακια μονες μας που ειναι και οικονομικα και φυσικα...εγω αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το κανω στα χειλια και τα χερια μου που ειναι πολυ ξηρα και μετα βαζω ενυδατικη και βοηθαει παρα πολυ!
    http://youngbeautygr.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραίο το blog σου..αν θες ρίξε μια ματιά και στο δικό μου..
    www.alldaybeautiful.blogspot.gr
    facebook:alldaybeautiful

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poso ma poso voi8iko post!!

    http://cocorosiebeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εμενα μου αρεσε πολυ το post σου. αυτο ειναι το δικο μου blog ριξε και σε εμενα μια ματια εχω κατι σχετικό για πρωτο post
    http://www.aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα...γραφτήκαμε στο blog σας να ενημερωνόμαστε για θέματα ομορφιάς.
    Πριν λίγες μέρες φτιάξαμε ένα δικό μας fashion blog.
    Αν θέλετε επισκεφτείτε το, γραφτείτε ή κάντε ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    http://chicates.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχεις βραβειάκι αν θέλεις πέρασε από το blog να το παραλάβεις!!!!!!
    http://zoydaki1985.blogspot.gr/2013/05/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ena brabeiaki ki apo mena gia thn teleutaia sou sumboulh kuriws! ;))) http://angiebeautyworld.blogspot.gr/2013/05/my-first-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή