Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Μαλλιά για δέσιμο.....

Καλημέρα μετά από αρκετό καιρό απουσίας. Σε αυτό το  post θα σας μιλήσω για προϊόντα που αγόρασα για να τιθασεύσω τα κατά καιρούς φριζαρισμένα και ξηρά μαλλιά και που χρησιμοποιώ αρκετό καιρό.
Το πρώτο που αγόρασα με τη λογική να ξεφύγω από τα έλαια μαλλιών είναι το Gliss Kur Total Repair19 Reflex Shine της Schwarzkopf. 

Είναι μία πλούσια ιριδίζουσα κρέμα που περιέχει υγρή κερατίνη. Τοποθετείται σε νωπά μαλλιά 1-2 φορές την εβδομάδα για ενυδάτωση και λάμψη. Στα δικά μου πολύ μακριά μαλλιά με τάση ξηρότητας στις άκρες έκανε μέτρια δουλειά. Το χρησιμοποιώ εναλλάξ με το έλαιο μαλλιών Elvive ExtraOrdinary Oil Mist L'Oreal
που είναι το δεύτερο προϊόν που αγόρασα (αφού το πρώτο δεν με κάλυψε) και το ELIXIR ULTIME THE IMPERIAL της Kerastase
(φυσικά δεν το αγόρασα διότι η τιμή του είναι υπερβολικά υψηλή για την ποιότητα του. Το πήρα μαζί με γυναικείο περιοδικό που το είχε δώρο) και η διαφορά συγκριτικά με τα άλλα προϊόντα είναι εμφανέστατη τόσο οπτικά όσο και στην υφή.  
Σε ότι αφορά το  Elvive ExtraOrdinary Oil Mist L'Oreal που το αγόρασα περίπου 6 ευρώ εκμεταλλευόμενη μια προσφορά της εταιρίας έχω να πω ότι με άφησε αρκετά ικανοποιημένη το ίδιο και το ELIXIR ULTIME THE IMPERIAL της Kerastase. Λέω αρκετά γιατί το κορυφαίο προϊόν για μένα που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες που συγκριτικά με όσα έχω δοκιμάσει είναι το Mythic Oil.
Θα αγοράσω και το έλαιο μαλλιών της Garnier για να έχω μια πλήρη εικόνα για το θέμα και θα επανέλθω με νέο post να σας πω τις εντυπώσεις μου. Μέχρι τότε να περνάτε όμορφα και δημιουργικά κάθε μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου