Σελίδες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Me me me Cosmetics mini Haul

Γεια σας και πάλι. Πριν λίγο καιρό στο site Melina May ανακαλύπτω προϊόντα μακιγιάζ της εταιρίας MeMeMe Cosmetics και η χαρά μου ήταν απίστευτη μιας και σχεδίαζα να τα αγοράσω από το εξωτερικό. Σήμερα για όποια ενδιαφέρεται υπάρχουν και στο site Make me up (www.makemeup.gr) της Ράνιας Μπουντούρη.

Το πρώτο πράγμα που έβαλα στο καλάθι του e-shop ήταν φυσικά το απίστευτο σετ Fire Eyes Create The Look Pack
το οποίο αποτελείται από μια τετραπλή σκιά σε υπέροχες καλοκαιρινές αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος, ένα μολύβι ματιών, ένα στυλό eyeliner και μια μάσκαρα όλα σε μαύρο χρώμα. Μόλις τα δοκίμασα όμως απογοητεύτηκα από όλα εκτός από τη σκιά. Όλα έτρεχαν και μουτζούρωναν. Καμία σταθερότητα σε αντίθεση με τη σκιά που τη φόρεσα με primer ματιών. 

Το επόμενο προϊόν ήταν η κρεμώδης σκιά Dew Pots στην απόχρωση Hollow haze
που όταν τη δοκίμασα έμεινα άφωνη από τη σταθερότητα της για κρεμώδες προϊόν. Βέβαια, η συγκεκριμένη φοριέται μόνο το βράδυ αφού έχει τόσο glitter μέσα που αν φορεθεί πρωί θα τυφλώσει κόσμο.
Τα επόμενα προιόντα που επέλεξα ήταν ένα κιτ consiler με πούδρα σταθεροποίησης και ένα υγρό ρουζ που μπορούσε να φορεθεί και στα χείλη και στα μάτια. Λέω μπορούσε διότι τα επέστρεψα καθότι μου τα έστειλαν χωρίς συσκευασία και χρησιμοποιημένα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!  Τι πίστεψαν δηλαδή οτι θα τα κρατούσα? και είμαι πελάτισσα στο συγκεκριμένο site από τότε σχεδόν που δημιουργήθηκε. Φυσικά μου επέστρεψαν τα χρήματα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου