Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Sephora Haul

Καλημέρα κορίτσια μου. Από τον τίτλο καταλαβαίνετε ότι δεν κρατήθηκα και έτρεξα να αγοράσω τις περιβόητες παλέτες της Sleek διότι θα έσκαγα αν δεν τις δοκίμαζα. Οι αγορές μου δεν έμειναν εκεί φυσικά μπροστά στη θέα της παλέτας Vice Palette της Urban Decay. Σε δύσκολους οικονομικά καιρούς πιστέψτε με ήταν πραγματικό πλήγμα αυτές οι αγορές αλλά δεν άντεξα και ενέδωσα. Στα Sleek Makeup μεγάλη ποικιλία δεν είχε παρά μόνο δύο παλέτες την i - Divine palette au naturel και την Ultra-Matte-i-Divine-Palette. 

Η i - Divine palette au naturel είναι μια παλέτα με γήινες αποχρώσεις εύκολες χρωματικά και ταιριάζουν με πολλά. Οι περισσότερες αποχρώσεις είναι ματ εκτός από 3. Αν και έχω αρκετές σκιές στους ίδιους τόνους μου άρεσε πάρα πολύ που έχει όλες τις αποχρώσεις συγκεντρωμένες. Το μέγεθός της είναι τόσο βολικό που σκέφτομαι να την έχω στο νεσεσέρ της καθημερινής μου τσάντας.
Η Ultra-Matte-i-Divine-Palette είναι μια καθαρά χειμωνιάτικη παλέτα κατά τη γνώμη μου. Επίσης εύκολη χρωματικά για την εποχή. Όλες οι σκιές είναι ματ και αναμιγνύονται τέλεια μεταξύ τους.Το ίδιο ισχύει και για την προηγούμενη παλέτα.  Την κάθε μια την αγόρασα στην τιμή των 10 ευρώ και η ποιότητα τους είναι απίστευτη.

 Τέλος, για τη Vice Palette Urban Decay δεν έχω λόγια. Η παλέτα απαρτίζεται από 20 σκιές ματ και shimmer τόσο σε γήινες όσο και έντονες αποχρώσεις που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις απίστευτους συνδυασμούς. Για να σας πω την αλήθεια με ξετρέλανε η μπλε ηλεκτρίκ και η φούξια σκιά που της έβαλα μαζί. Καλοκαιρινός συνδυασμός θα μου πείτε αλλά η μόδα επιτάσσει έντονα χρώματα και στο μακιγιάζ.  Η τιμή της ήταν γύρω στα 50 ευρώ.

Ελπίζω να σας άρεσαν.Περιμένω τις δικές σας εντυπώσεις. Καλή συνέχεια σε όλους.